mad & drikke

Specialøl er valget til den kræsne gane

Vigtigheden af drikkevare er svær at komme uden om. Først og fremmest skal vi jo have vand. Ellers dør vi. Det betyder dog ikke, at man skal undervurdere de væsker, vi udelukkende drikker for vores fornøjelses skyld. Særligt ikke ved selskabelige lejligheder.

Der kan dog hurtigt opstå et problem, når du skal til at vælge drikkevare. Specielt hvis du gerne vil imponere gæsterne. Det oplagte valg er for mange vin. Men hvad gør du, hvis du eller gæsten ikke kan lide vin?

Svaret er simpelt. Vælg en øl. De fleste kan godt lide den dejlige smag af skummende fadøl, og en kold pilsner kan altid redde en varm sommerdag. For det meste overser vi dog, at man faktisk også kan være fin på den samtidig med, at man drikker øl. Der behøver nemlig ikke opstå fuldstændig værtshusstemning, bare fordi du servere øl til selskabet.

Bar stemning i stuen

Hvis du vil servere øl for dine gæster, gælder det selvfølgelig om at vælge det rigtige. I nogle situationer kan en almindelig pilsner være tilfredsstillende. Men hvis du skal servere en god middag eller holde et lidt finere selskab, så skal der altså noget særligt på bordet. Specielt hvis du vil undgå, at gæsterne længes efter vin.

Heldigvis er der masser af lækre specialøl at vælge imellem. Derfor kan du let finde en, som passer til dig og dit selskab. De fleste kan sagtens nydes til mad. Prisen er godt nok lidt højere end på en Carlsberg, men det er alle pengene værd. En god øl vil nemlig stensikkert imponere gæsterne, fordi de fleste sjældent for en specialøl stukket i hånden.

Hvis du er træt af vin eller bare gerne vil byde dine gæster på en anderledes smagsoplevelse, bør du straks tjekke de mange lækre specialøl ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *