Henza.dk

Sportstape giver dig den støtte som du har brug for

Når du kommer til skade i forbindelse med, at du dyrker sport, vil du mange gange godt kunne træne eller spille videre, så længe du bare passer på, at du ikke overanstrenger dig. Men det kan være svært at vide, hvornår du gør det. Derfor kan det være rart, at du kan få noget ekstra støtte til dine muskler, sener og led, hvis de er ømme eller skadede. På den måde kan du bedre fornemme, om du kommer til at overanstrenge dem eller ej.

Det er derfor en god ide for dig, at du bruger sportstape til dine skader og skavanker. Det er en tape, der er meget nem at sætte på, og som ikke kan mærkes, når du bevæger dig. Den er lavet, så den har præcis den samme elastisitet som huden. Det gør, at du ikke vil være generet af den, samtidig med at du får den rigtige støtte fra den. Du kan bruge sportstape både, når du er professionel sportsudøver, og som privat der bare godt kan lide at dyrke sport. 

Et godt sted for dig at købe sportstape er på henza.dk. Det er en stor webshop, hvor de har et bredt udvalg af tape til sportsudøvere og andre, der er kommet til skade. Sportstape er nok den mest kendte af dem, men de har også kineseologi tape og crosstape. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige tape til dit behov. 

Kineseologitape ligner meget sportstape, mens crosstape er en tape, der består af små stykker af tape, der er lagt i et mønster, der krydser hinanden. Du kan sætte tapen direkte oven på det ømme punkt og dermed lindre muskel- og ledsmerter. 

Når du bruger sportstape og de andre former for tape, er det vigtigt, at du får din læge eller fysioterapeut til at se på din skade først, så du er sikker på, at du ikke kommer til at gøre din skade værre ved at blive ved med at træne.