Hus & have

Ståltage i høj kvalitet

Hos Profil Tech bryster de sig af at sælge og levere ståltage i topkvalitet. Deres udvalg i stålplader varierer mellem tre profiler: teglsten-, trapez-, og klassisk profil. Herudover, tilbyder de også plader i 21 forskellige farvekombinationer, der fremvises på deres hjemmeside.

Der er adskillige fordele ved at benytte sig af stålplader til sit tag:

  • De er modstandsdygtige overfor regn, blæst og sollys
  • De er nemme at montere
  • Du får 10 års garanti på farve og belægning
  • Profil Tech udbyder 21 forskellige farver at vælge imellem
  • Du får op til 40 års garanti på selve pladen (op til 20 års garanti på restparti)

Profil Tech garanterer plader af høj kvalitet, med op til 40 års garanti på produktet. Brugen af zink i fremstillingen, gør stålpladerne mere modstandsdygtige og langtidsholdbare. Herudover benytter de sig af 30 my RC4-klassificeret top coating, hvor andre stålplader normalvis kun belægges med 25 my.

På Profil Techs hjemmeside, finder du ikke blot deres store udvalg af stålplader, men også monteringsvejledninger til gør-det-selv-manden og et sortiment af skruer hertil. For at gøre det hele endnu lettere, tilbyder hjemmesiden også at give et overskueligt tilbud på prisen af dine plader, hvis du udfylder 5 nemme trin vedrørende dit byggeri.

En overskuelig oversigt over de farver og belægninger firmaet tilbyder, samt visuelle eksempler på, hvordan belægningen er bygget op, er let tilgængelig under feltet ’Farve & Belægning’. Søger du under ’profiler’ på hjemmesiden, finder du en udførlig visualisering af de forskellige profiler, samt tegninger og mål på pladerne.

Skal der spares på projektet, har Profil Tech også en løsning herpå – de har nemlig et restparti af plader med skønhedsfejl, hvor du får mulighed for at spare op til halvdelen af originalprisen. Udover de 50% i rabat, får du stadig op til 20 års garanti på plader købt fra restpartiet.

Leveringen er, såvel som produktet, også af høj kvalitet. Med egne kranbiler og et standardlager på 20.000 m2 plader i standardlængde, sikrer Profil Tech dig hurtig og sikker levering eller nem, tilgængelig afhentning.

Ønsker du yderligere information, kan Profil Tech besvare eventuelle spørgsmål på tlf. +45 98 57 57 00 eller e-mail kontakt@profiltech.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *