Hus & have

Terrasseoverdækning

Kvalitetsmarkiser.dk tilbyder eksklusiv terrasseoverdækning tilpasset netop dine ønsker. Disse produkter er til dig der går højt op i kvalitet og design, idet terrasseoverdækningen bygges op efter den enkelte kundes ønsker og du kan derfor glæde dig til en løsning 100% tilpasset til dit projekt. Ud over dette, mener kvalitetsmarkiser.dk selv at kunne prale med, at ingen kan slå kvaliteten på deres samlede program, der er designet til at passe ind i den danske byggestil og ikke mindst det danske klima. Ydermere, har de meget fokus på høj kvalitet såvel som service og et ønske om at give den enkelte kunde en løsning der passer til deres unikke behov.

Hos kvalitetsmarkiser.dk, finder du et bredt udvalg af overdækninger der blandt andet inkluderer:

  • Renson

Renson passer med sit kubiske design godt ind i den nyere byggestil. En terrasseoverdækning herfra, er med fast tag eller lameller i taget som enten kan dreje/tippe eller både dreje/tippe og køres helt fra, så du har frit udsyn til himlen.

Med Renson kan du både få fritstående overdækning (som også kan monteres væggen) og intergreret terrasseoverdækning.

  • Weinor

Weinor er en af de absolut stærkeste producenter fra Tyskland, som har designet produkter, der egner sig meget til den danske stil samt det danske klima.

  • Leiner

Såvel som Weinor, er Leiner er meget stærk, tysk producent. Hvis du vælger en af disse to, er du sikret en stærk løsning med høje garantier ved b.la. snelast, hvilket hurtigt kommer den danske terrasseejer til gode.

Udover den høje kvalitet og fokus på kundetilfredshed, fokuserer kvalitetsmarkiser.dk også på klimaet. Dette gør de blandt andet ved at sørge for at bruge kvalitetsmaterialer med lang holdbarhed, så det ikke belaster klimaet, samt at skille demonterede produkter ad og køre dem til genbrug.

Kvalitetsmarkiser.dk tilbyder landsdækkende salg, service og montering af terrasseoverdækninger. De bruger deres egne montører, der både har de nødvendige kurser og stor erfaring med montering af deres produkter. Importen foregår direkte fra professionelle producenter i Belgien, Holland og Tyskland.

Er du interesseret i at lære mere om de forskellige muligheder der udbydes, kan forskellige bud på overdækning ses på hjemmesiden. Herudover, er det på hjemmesiden også muligt at finde inspiration via billeder og beskrivelser af tidligere projekter firmaet har beskæftiget sig med, hvilket inkluderer mange forskellige løsninger.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte kvalitetsmarkiser.dk på tlf.: +45 22 94 17 60 eller mail: info@kvalitetsmarkiser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *