Mad

Tips: Sund mad gjort nemt

Vi vil alle gerne spise sundt, men vi er desværre lidt for gode til at gå udenom grøntsagshylderne, når vi handler ind – og vi går lidt for hurtigt over til de frysepakkede nuggets og andre fede sager, som ikke gør noget godt for os på hverken kort eller lang sigt.

I sidste ende handler det ofte om en prioritering af tid, og der prioriterer vi ganske enkelt det nemme og hurtige over det sunde. Mad kan dog godt både være sundt og hurtigt.

Prøv en måltidskasse

Nej, måltidskasser behøves ikke være en skuffe fyldt med grøntsager, som du skal bearbejde. Du kan også bestille måltidskasser med færdigretter, som ikke skal andet end opvarmes. Det gode ved denne løsning er, at du får en ny ret til hver dag i ugen, og du kan sammensætte dig eget abonnement helt, som du vil.

Og i takt med at der findes flere og flere madløsninger, behøves det faktisk ikke engang være så dyrt igen at bestille måltidskasser med færdigretter.

Ristet rugbrød med æg

Rugbrød er sundt, og æg er sundt. Tilsæt salt, peber og en meget lille smule mayonnaise (det skal jo stadig være sundt, ikke?), og så har du en proteinholdig frokost, som holder dig kørende længe. Det smager tilmed så godt, at du faktisk ikke kløjes i det – og så får du også brugt alle 10 æg i bakken.

One pot pasta

Nuvel – denne ret kan man både gøre sund og usund alt efter, hvad man putter i. Men konceptet er fantastisk hurtigt, fordi du bare putter alle dine ingredienser i en gryde og lader det simre, indtil pastaen og eventuelle grøntsager er kogt. Nem madlavning og nem oprydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *