Arbejde

Tøj til dig, der lever af at hjælpe andre

Hvis du har arbejde som eksempelvis sygeplejerske, læge eller social-og sundhedsassistent, så ved du med sikkerhed, hvor stor en rolle beklædningen spiller.

Når man har lange og hårde arbejdsdage, skal tøjet være behageligt og passe ordentligt. Dagene kan føles ekstra langtrukne, hvis tøjet strammer og skoene gnaver.

Dit arbejdstøj skal kunne holde til en del, da det bliver udsat for meget i løbet af en krævende vagt. Derudover skal det også helst passe til din eller arbejdspladsens professionelle identitet. Der findes mange producenter af kliniktøj, hvor du med fordel kan tage et kig på Praxiswear.com. De har et meget bredt udvalg af både bukser, bluser, sko, strømper, jakker og meget mere.

Komfort og kvalitet er kernen

Som en af de førende leverandører af tøj og fodtøj til både sygehusene, hjemmeplejen, plejehjemmene mv., har de altid haft fokus på at designe og producere beklædning af høj kvalitet. Produkterne er udviklet til den enkelte professions og kundes behov. Uanset, om det drejer sig om en lille klinik eller en stor kommune. Udover deres egne produkter finder du ligeledes behagelige sko fra blandt andet Birkenstock, Sanita og Crocs i mange forskellige modeller. Både sandaler, gummisko og træsko målrettet de kliniske arbejdsmiljøer.

Hvorfor Praxiswaer?

Med over 20 år på bagen, har den jyske virksomhed megen erfaring inden for tøj til sundheds- og socialsektoren. De materialer, de bruger, er udvalgt med omhu, da de skal leve op til de krav, kundernes arbejde stiller. Netop den gode kvalitet og de mange års ekspertise gør dem til oplagte leverandører af arbejdstøj til dit arbejde eller din arbejdsplads.

Hvis du brug for vejledning eller sidder inde med nogle spørgsmål, kan du kontakte dem på tlf.: 97128282 eller på mail: info@praxiswear.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *