E-plast.dk

Vidundermidler hos E-plast.dk

Vidundermidler hos E-plast.dk

Plexiglas, PCV-plader, termotagplader, afdækningsplast, gummifliser, tagrender.

Det er blot nogle af de produkter, du finder hos E-plast.dk, der har specialiseret sig i blandt andet at sælge vidundermidlet plexiglas/akrylplader, der har gjort sin sejrsgang på mange områder fra de private hjem til de store virksomheder, offentlige som private.

Man kalder af god grund plexiglas for et vidundermiddel, da det både kan bruges som beskyttelse, afskærmning og i hobby-regi, og disse plader kan købes efter mål hos E-plast.dk.

Men det er, som nævnt, blot et af mange produkter, der er at finde på hjemmesiden, men den overordnede fællesnævner er brugen af det gode plastik, som sælges i mange forskellige udformninger, om det så er som tagrende, plade eller rør.

E-plast.dk har dog også mange gode serviceformer, der er værd at fremhæve her. De har blandt andet en tagprisberegner på deres hjemmeside, så du kan finde ud af, hvad det kommer til at stå dig i med materialer til dit tagprojekt.

Du indtaster ganske enkelt målene til dit tagarbejde, hvad der skal bruges og andre brugbare informationer, og på baggrund af dette udregner hjemmesidens online-beregner, hvad det vil komme til at koste med materialer, og hvad du netop skal bruge i den forbindelse.

Der er dog mange andre fordele at drage nytte af via køb hos E-plast.dk. For eksempel garanterer de at matche prisen på deres materialer, hvis du – mod forventning – skulle finde det billigere andre steder.

Når du pakker dine varer ind, så bruger de miljøvenlig indpakning, så din forsendelse ikke forvolder unødig skade på naturen.

Og nu vi snakker forsendelse, så lover E-plast.dk, at dine bestillinger lander hjemme hos dig i løbet af en til tre hverdage.

Skulle du købe for over 5.000 kroner, så bliver fragten også betalt for dig, selvom den faktisk er lav i forvejen, hvor din forsendelse kan blive sendt for helt ned til under 100 kroner.