Organiserings- og opbevaringsprodukter

Køb et skuffedarium til skrivebordet

Skuffer er fantastiske. Der er stort set ingen grænser for hvad der kan være i en skuffe. Når du lige står med et stykke papir eller en dims du ikke vil smide væk, så kan den altid lige være i skuffen. Det bedste ved skuffer er at de kan lukkes og alt rodet bliver derinde – for evigt. Det falder ikke ud når du åbner skuffen. Når den er fyldt op begynder den at binde, men så lader du bare være med at åbne den og tage en ny skuffe i brug.

Hvad er er skuffedarium egentlig?

Hvor meget du end elsker skuffer, så er de en uendelig kilde til usynligt rod. Ting der aldrig ser dagens lys igen. Hver gang du skal bruge noget i skuffen må du afsætte en eftermiddag til at finde det. Et skuffedarium er et møbel med skuffer i. Det kan være alt fra to skuffer af pap på skrivebordet til en hel væg fyld med skuffer. Ordet skuffedarium findes egentlig ikke. Det er bare en sjov latinisering af skuffen.

styr på det sorte hul

Dine skuffer behøver ikke at være små sorte huller hvor ting forsvinder for evigt. Det kræver bare lidt disciplin og en god indretning. Først og fremmest må du tage en aktiv beslutning om hvad skuffen skal bruges til. Derefter må du ikke putte andet i skuffen. Små dimser du måske skal bruge om to år hører til i skraldespanden.

Brug skuffe til at organisere rodet

Hos Simply Organized kan du blive inspireret til at holde orden med små skuffer til skrivebordet. De lidt større skuffer kan du indrette med rumdelere. Eller måske små kasser som hjælper dig med at holde orden. Fordelen ved rumdelere og kasser er at du altid kan ændre dem alt efter hvad du lægger i skuffen.