designmøbler

Wade Design Architects i et vidunderligt samarbejde med Overgaard & Dyrman

Overgaard og Dyrman er et moderne dansk møbeldesignfirma, som på smukkeste vis blender traditionelle metoder med moderne teknologi, og skaber rå møbler fremstillet af stærke og naturlige materialer. I Kosta Browne Winery blev skete der et samarbejde mellem Overgaard og Dyrman og Wade Design Architects, hvilket skabte helt unikke rum.

Elegance i designet

Overgaard og Dyrmans designs ’Wire Bar Stool’ og ’Wire Dining Chair’ pryder Kosta Browne Winery i Californien, som er et hjertebarn af interiørdesign skabt af Wade Design og Architects i samarbejde med Jennifer Robin Interiors. Rummet som er designet af Wade og Robin indbyder let og elegant til at deltage i rejsen helt tilbage fra druens ankomst til selve håndværket med at lave vin til en endelig smagning af produktet. Stolene omkring vinsmagningsbordet er de enormt smukke og moderne Wire Dining Chairs fra Overgaard og Dyrman.

Et projekt bygget på venskab

Jasper Overgaard og Christian Dyrman har været venner siden de mødte hinanden på universitetet. Deres møbeldesignfirma er baseret på værdier såsom styrke, nysgerrighed og partnerskab. Alt er en evig undersøgelse og skabes i fællesskab. Man kan se omsorgen, transparensen og seriøsiteten i deres håndværk ved blot at kaste et blik på deres designs. Overgaard og Dyrman skaber møbler, som holder ligesom møbler plejede at gøre. Der er fokus på det rette materialevalg og tidløshed, når det kommer til Overgaard og Dyrmans designs.

Følg dem på sociale medier

Du kan følge med i Overgaard og Dyrmans møbelrejser på deres sociale medier såsom Instagram og Facebook. Her kan du se, hvordan en idé bliver til en bold, der bliver spillet rundt og langsomt bliver til en funktionelt møbel, der er kræset for hele vejen igennem.