Restprodukter indenfor jern og metal

Jern købes til gode priser

Står du med hænderne eller indkørslen eller noget helt tredje fulde af restprodukter af jern eller andre metaller og ønsker du at komme af med det? Så kan du sælge det til os hos Bradal. Vi henter jern og metaller fra private, virksomheder og kommuner. Hvis du ønsker at få en god pris for dit jern, så ring til os.

Familieejet virksomhed

Du kan føle dig tryg ved at handle hos os, da Bradal Produkthandel er en familieejet virksomhed, som fik sin start for over 70 år siden. De solide og gode kerneværdier er blevet videreført fra generation til generation og er nu trygt landet i hænderne hos nuværende ejer Thomas Bradal. Hos Bradal har vi siden vores start i 1950’erne haft fokus på service der er helt i top, produkter i høj kvalitet samt gode priser.

Faste processer

Ved at handle med Bradal Produkthandel er du sikret en nem og fast service, som gør din hverdag nemmere. Vælger du at blive fast erhvervskunde får du tildelt en fast chauffør, som tager sig af hele din proces med afhentning og salg. På den måde får du mere overskud i hverdagen til at fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Vi modtager det meste

Udover jern og metaller så tager vi som noget nyere også imod elektronisk skrot. Har du noget med en ledning i, så er der stor sandsynlighed for, at det er noget, vi gerne vil modtage. Har du spørgsmål eller henvendelser til vores services eller priser, eller ønsker du måske at modtage et ganske uforpligtende tilbud fra os, så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig af med dine metaller.