Sundhed

Et vitaminboost til dine medarbejdere

Ønsker du at give dig selv og dit personale et vitaminboost her i den kolde vintertid? Hele året rundt har vi mennesker brug for vitaminer, men især om vinteren, hvor der er højere risiko for at blive syg, er det især vigtigt, at vi får vitaminer, så vi har noget at stå imod med.

Der findes forskellige kilder til at få de vitaminer, man har brug for. Er man dog så meget for at tage vitaminpiller, kan det være en god idé at spise mad, der indeholder de vitaminer, man har brug for. Især i frugt og grønt er der en masse gode vitaminer at finde, og derfor kan et dagligt indtag af frugt og grønt gøre godt for kroppen.

Vil du være med til at sikre, at dine medarbejdere får de vitaminer, de har brug for, kan det derfor være en god idé at indføre en frugtordning på arbejdspladsen. Og i stedet for, at en medarbejder skal sendes ud og købe frugt til hele arbejdspladsen hver eneste dag, kan I vælge at få tilsendt frugtkasser med frisk frugt til arbejdspladsen.

Fokus på sundhed og bæredygtighed

Ikke nok med, at du med frugtkasser kan sørge for, at dine medarbejdere får lidt flere vitaminer hver eneste dag, kan du også gøre det på miljøvenlig vis. Med økologiske frugtkasser er der nemlig også fokus på klimaet, da du her får leveret økologisk frugt i bæredygtige kasser, der er lavet i genbrugsfibre.

Så ønsker du at give dine medarbejdere et vitaminboost, der især her i vintertiden er vigtigt, og ønsker du samtidig at være god ved miljøet, så vælg at få leveret økologiske frugtkasser til din virksomhed. Det er både godt for din virksomhed, dine medarbejderes sundhed og miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *