Porcelæn

Royal stemning på middagsbordet

Kongeligt porcelæn er en gammel kending i mange hjem. Alle generationer imellem kender og elsker det ikoniske stel. I dag har det kongelige porcelæn, med kendt navn kaldet Royal Copenhagen, især gjort sit indtog i det moderne hjem, med sine kreative genfortolkninger af det tidsløse Musselmalet. Uanset hvilken version af stellet man kan præsentere, vil middagsbordet med sikkerhed altid stille sig flot og stilfuldt frem.

Mange kan med nostalgi nok tænke sig tilbage til Royal Copenhagens gamle mønstre og motiver som ”Brun rose”, ”Stjerneriflet”og ”Musica” – eller måske endda en ældre version af det elskede Musselmalet? Det gamle stel kan uden tvivl bringe uvurderlige minder frem. De minder behøves ikke længere være pakket væk: Hos Porcelænsbutikken sælger de nemlig utroligt mange forskellige versioner af det kongelige porcelæn.

Udgåede modeller i massevis

Har du baldret en tallerken, så dit stel nu er ufuldstændigt, og endda er så uheldig at stellet er udgået af produktion? Så er heldet med dig, for hos Porcelænsbutikken sælger ikke stel samlet, men hver for sig – med garanti for at du altid kan finde en del til et udgået stel. Du kan derfor nemt igen fuldende dit betydningsfulde porcelænsstel, og fremvise det perfekte middagsbord.

Hos Porcelænsbutikken finder du desuden nettets største udvalg af porcelæn. Ikke nok med at du kan finde et stort udvalg af spise- og kaffestel fra Royal Copenhagen, finder du porcelæn og glas fra en masse ikoniske mærker og designere. Så tag et kig forbi webshoppen allerede i dag, og udvid din samling af porcelæn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *