Gryder

Sådan bliver du grydeklar

Sådan bliver du grydeklar

Når der skal laves mad af store omgange, skal man have en gedigen gryde, så det er muligt at mætte mange munde på kort tid, hvis ens restaurant er kendt for en bestemt ret fra gryden, som mange søger eftertragtet efter ved dit serveringssted for at spise.

Det kan også tænkes, du arbejder i et folkekøkken, hvor man konstant skal holde gryden i kog, så at sige, for at have rigelige mængder mad at servere for en folkemængde. Der skal man ofte have den største gryde frem til tjansen.

Men selv hvis du vil have en gryderet til et fåtal af person, for eksempel to spisende gæster på en mindre café, så kan det bedre egne sig at bruge en mindre gryde, så der ikke bliver lavet for store portioner, hvor det resterende står og mister den smag og intensitet, som var tiltænkt anretningen ved kokkereringen.

Man kan af gode grunde ikke fryse maden ned på restauranten og servere den dagen efter. Så ville man bryde nogle lovkrav omkring servering af frisk mad.

Så du kan nok se, at hvis man driver et sted, hvor man endelig har fået bevilling til at lave, servere og indtage mad på sted, så skal man have gryder nok, hvis man vil gerne sig forhåbninger om at lave retter efter passende størrelsesordninger, så man undgår madspil, bevarer smagen og får tilfredse gæster.

Men hvor skaffer man så et behændig arsenal af gryder, så du kan lave alt fra berømte sammenkog til chili con carne og måske din egen mesterret, hvilket lige ikke er set mage til før?

Det gør du hos firmaet Brønnum, hvor du finder alle størrelser af gryder og dem, der egner sig til specifikke formål, som kunne være til supper, muslinger eller netop de nævnte store gryderetter.

Udvalget er stort, så du kan helt sikkert få fyldt skabene op med de rette gryder fra Brønnum.