Hygiejne

Sådan gør du din butik corona-klar

Coronaen er nok desværre kommet for at blive – i hvert fald for nu. Det sætter nogle krav til dig som butiksejer, og her kan du ikke tillade dig at slække, fordi rigtig mange mennesker kommer ud og ind i din butik hver dag. Vi giver dig her tre bud på, hvordan du kan gøre din butik klar til corona.

Husk spritten og hygiejnen

Det er afgørende, at folk kan få lov til at spritte af, når de kommer ind i din butik. Og det kan du gøre meget pænt med hygiejnestationer i stedet for hjemmelavede løsninger med tape og andet ophæng. Husk at udskifte spritten jævnligt og sæt gerne flere stationer op, så folk ikke står i kø for at få sprittet hænderne af.

Skilte til påmindelse

Overalt i butikken bør du have skilte, der minder folk om, at de skal holde afstand. Dette gælder særligt i POS-området, hvor du bør sætte streger op i gulvet, der kan indikere den afstand, som folk bør holde til hinanden. Du kan finde nogle billige klistermærker, som nemt kan tages af igen, og så har du gjort en god gerning for de besøgende i din butik.

Beskyt dine ansatte

Dine ansatte er i stor risiko, da de skal betjene mange kunder i løbet af en dag, og hvis de eksempelvis sidder ved kassen, kan du putte en skærm op, som forhindrer partikler i at blive overført fra en person til en anden. Husk altid derudover at instruere dem i, hvordan de bør håndtere kunder, som skal vises rundt i butikken. Det er vigtigt at stå sammen i denne tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *