Epoxy- og PU-gulve

Skab New Yorker stemning i dit hjem

Hvis du kan lide den rå New Yorker stil med rå vægge og bjælker i loftet, så vil du helt sikkert også gerne have et gulv, som passer til stilen.

De blanke industrigulve har længe været brugt i industrien, kontorer, museer og andre steder, hvor der er stor aktivitet og gangtrafik, men har i de senere år også vundet indpas i mange af de danske hjem. 

Gulvene i betonlook passer nemlig godt ind i den moderne skandinaviske indretningsstil, og hvis du sætter god komfort, kvalitet, æstetik og design i højsædet, skal du vælge et designgulv. Her får du udover et flot gulv samtidig et gulv, som er ekstremt holdbart, stødabsorberende og lyddæmpende

Hvad skal jeg vælge?

Søger du en gulvløsning, som er velegnet til alle rum i dit hjem, så er Polyurethangulve et godt valg. Polyurethan er et 2-komponents materiale, som giver et smukt gulv der er både stødabsorberende og fleksibelt. Med den løsning får du både et gulv i et moderne look, som er flot og holdbart og nemt at vedligeholde. 

Har du brug for en endnu mere slidstærk løsning, er Epoxygulv løsningen. Her får du et gulv, som er slidstærkt, og hvor holdbarheden er i top. Expoxygulvet er det stærkeste gulv, du kan vælge og bruges både i industrien og i private hjem. 

Leg med nuancerne

Designgulve passer perfekt til det moderne hjem eller kontor og er fremstillet med fokus på æstetik og funktionalitet.

Med et stort udvalg af mange flotte farver og nuancer, kan du finde et look, som passer lige til din personlige stil. 

Uanset om du er til det eftertragtede rå betonlook eller det mere farverige, er farvspillet i gulvet helt unik, og der findes ikke to gulve, der er ens.