Plantevægge

Skab smukke opdelinger af kontoret med en kunstig plantevæg

For at få skabt en smuk plantevæg, hvor planterne vokser opad et stativ, kræver det nærmest, at I har en gartner fastansat i virksomheden. Det skal være en, der kan passe og pleje plantevæggene, så de altid ser smukke og friske ud. Hvis I gerne vil have en flot opdeling af et stort kontor, er det dog oplagt at overveje de smukke vægge. Det kan være med til at inddele jeres kontor i mindre zoner, hvilket kan være rigtig rart for jer. 

Den smarteste løsning, hvis I gerne vil have det flotte udseende fra plantevægge, men ikke vil have besværet med dem, er, at I køber kunstige plantevægge. De kan laves så flot, at det nærmest ikke vil være muligt at se, at det er kunstige planter, som den er lavet af.

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor de forhandler kunstige plantevægge af en så høj kvalitet, men hos webshoppen kunstigeplanter.dk kan du finde dem. De kan lave flere forskellige modeller, som du kan bruge til din virksomhed.

For selv hvis du har en lille virksomhed, kan du stadig få glæde af det smukke og frodige udseende, som en plantevæg bidrager med. Det er nemlig også muligt at sætte plantevægge op på væggen. I stedet for at have et maleri eller en plakat hængende, kan I altså have en flot plantevæg. 

Har du en butik, kan de flotte plantevægge også være med til at give dig lige præcis det udseende, som du leder efter. Det kan både være, hvis du sælger tøj, eller hvis du sælger outdoorudstyr. Der er mange måder, hvor de flotte vægge kan passe ind i din indretning. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bruge plantevæggene i din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte kunstigeplanter.dk og få dem til at sende en konsulent ud. Konsulenten giver sit bud på, hvordan I bedst kan bruge de kunstige planter og plantevægge i jeres indretning.