Spildbakker

Spildbakker – tag hensyn til miljøet og undgå dyr oprensning efter olie- og kemikalieudslip

Virksomheder, der har olie- og kemikalier stående i dunke, flasker eller tromler, kan med fordel investere i spildbakker for at undgå eventuel miljøforurening. Hvis uheldet er ude og dunke eller tromler lækker, så kan det blive dyrt for den enkelte virksomhed at få renset olie og kemikalier op. Vil I gerne have spildbakker af rigtig god kvalitet, så kan det anbefales at vælge en erfaren leverandør. Spildbakkerne fås til favorable priser, og det vil under alle omstændigheder være en billigere og miljømæssig mere fordelagtig løsning at købe spildbakker end at skulle betale dyrt for oprensning af olie og kemikalier, når skaden er sket.

Erfaren leverandør med stort udvalg af spildbakker

Oliesug A/S er virksomhed, der har stor ekspertise inden for produktion og salg af dansk patenterede innovative absorberingsprodukter, som henvender sig til industrien samt beredskabs- og redningstjenester. Det kan eksempelvis være spildbakker, som er af høj kvalitet og fås i mange forskellige designs og størrelser. Spildbakkerne kan f.eks. stå i lagerhaller eller autoværksteder, og de kan både placeres på gulvet eller på en hylde. Nogle spildbakker egner sig også til udendørs brug og kan overdækkes, så de kan stå udendørs i regn og sne. Spildbakker opsamler effektivt eventuelt udslip af olie eller kemikalier, og de kan nemt tømmes på en miljømæssig forsvarlig måde, og så kan de hurtigt rengøre, og derefter kan man straks anvende dem igen. 

Professionel rådgivning og skræddersyet løsning

Oliesug A/S stiller gerne sin ekspertise til rådighed og yder professionel vejledning i forbindelse med de forskellige produkter, som de har i sortimentet. Har I som virksomhed behov for mere information om de forskellige typer af spildbakker, og vil I gerne finde en løsning, som passer til jeres virksomhed, så kan I kontakte Oliesug, som er klar til at svare på jeres spørgsmål og hjælpe jer med at få skræddersyet en løsning, der passer til jeres virksomhed.