tidsløs strik

Lækre bodyer til babyer af naturlige materialer

Hos FUB kan du finde de lækreste og blødeste bodyer til babyer i kvalitetstjekkede materialer. Kun det bedste egner sig til din lille guldklump, og de lækre bodyer er både funktionelle og har et tidløst design. Find de bodyer, som du har brug for allerede i dag hos FUB.

Tidløst design

Når du kigger i vores sortiment af bodyer hos FUB, ser du hurtigt at designet er både moderne og tidløst. Tidløshed er i den grad moderne, da det spiller ind i at ville investere i bæredygtigt tøj, som kan bruges igen og igen. Man går aldrig galt i byen med naturlige, nedtonede farver og fint strik – heller ikke, når det kommer til babytøj. De fine bodyer i vores udvalg ville kunne bæres af flere generationer og stadig være flot og moderne.

Hold baby varm

Med bodyer fra FUB holder du din baby lun og varm. Vores fine model hay/cru med striber er en jersey strikket af merinould, som er blødt og lækkert. Merinoulden er sourcet fra mulesing-frie får og er helt frit for unaturlige stoffer, hvilket er ekstra vigtigt for at passe på den smås sarte hud. Den har en rund hals, så dit barn ikke bliver for varm omkring halsen og har de smarte og funktionelle trypknapper forneden, hvilket gør bleskift til en leg.

Fine mønstre

På langt de fleste af vores bodyer finder du smukke mønstre i den ene eller anden form. For eksempel Baby Pointelle Body modellen har smukke kontrastkanter, yndige perlemorsknapper og herlige blondedetaljer uden at noget af det går hen og bliver for prangende. Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre og naturlige bodyer til babyer, og sørg for at dit barn er varmt og smukt klædt på.