Microsoft Office

Anskaf Microsoft Office nemt – og legalt!

Anskaf Microsoft Office nemt - og legalt!

I disse tider er det (desværre) muligt at anskaffe sig alt fra spil, musik, film, programmer og videre på diverse ulovlige måder.

Derfor vil vi i denne artikel fortælle dig, hvis du skulle være i tvivl – for det kan man forståeligt nok komme – hvor man IKKE skal anskaffe sig Microsoft Office fra, og så slutter vi af med at komme med en god anbefaling til, hvor du kan skaffe Microsoft Office, så du kan bruge det med det samme, og så er det endda ikke dyrt!

For det første findes der forskellige såkaldte torrents-sider og fordækte fildelings-sider, som vi ikke vil nævne navne på her, hvor man kan hente blandt andet programmer ulovligt.

Vi antager her, siden det tydeligt fremgår, hvad disse sider beskæftiger sig med, og man skal gøre en del arbejde for at finde frem til dem, at du godt ved, at man ikke skal dele og hente filer disse steder, hvis du ikke selv ejer dem – og du ejer ikke brandet Microsoft Office.

Dog kan man falde over hjemmesider, der umiddelbart ser gode ud til at købe blandt andet Microsoft Office, men her kan du risikere hovedsageligt to scenarier:

1) Du bliver snydt og får en ødelagt – og stadig ulovlig – udgave af Microsoft Office eller ingen overhovedet.

2) Du får downloadet en virus.

Ingen af disse scenarier er ønskværdige, men det kan være svært at gennemskue, om man har at gøre med en lovlig forhandler.

Undersøg hjemmesiden nærmere, hvis du har den mindste tvivl. Er hjemmesiden godkendt til at foretage e-handel? Er den autoriseret til til at forhandle Microsoft-programmer?

Er du stadig i tvivl, så tjek med Microsoft selv eller tjek anmelder-siden “Trust Pilot” for bedømmelser. Sidstnævnte kan man ofte via opdage, om der er tale om en humbug-hjemmeside eller ej.

Sidste gode råd hedder, at hvis du bliver tilbudt Microsoft Office af en ven eller bekendt, så tjek lige op med, om vedkommende har tilladelse til at dele programmet med dig.

Som det råd altid er: Hvis det er for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt.

Og således er vi nået til den del i artiklen, der er anbefalingen:

Softwarenow.dk. Hos dem kan du helt lovligt købe Microsoft Office-pakken og flere andre programmer helt lovligt.

Det er billigt, og du kan handle, hvornår du har lyst, og så modtager du en unik produktnøgle, så du kan hente Office-pakken ned med det samme og begynde at benytte den.

Så slipper du for at skulle ud i en fysisk butik og købe en udgave – eller blive snydt på nettet.