Badeværelseslamper

Diverse typer af badeværelseslamper

Diverse typer af badeværelseslamper

Normalt er kombinationen af strøm og vand ikke en smart ting at kombinere.

Men det kan blive noget nær nødvendigt, når man retter samtalen i retning af badeværelseslamper, men vi understreger lige ordene ‘noget nær’, for selvfølgelig skal man aldrig lade direkte elektricitet komme i kontakt med vand.

Og det sker da heller ikke i vores moderne verden, når man installerer badeværelseslamper, specielt ikke hvis man lader en autoriseret elektriker tage sig af tjansen.

For lamper til badeværelset er ikke bare en god idé at installere – det er noget nær en nødvendighed.

Tænk selv på, hvor længe du selv, din bedre halvdel eller din veninde bruger ude på badeværelset, især foran spejlet på at fjerne urenheder, lække makeup eller smøre ansigtet ind i creme.

Den slags kan man kun gøre, hvis man har det rette lys til rådighed i form af badeværelseslamper. Der skal være godt oplyst lys, men det skal ikke blænde, og det kræver de rette pærer, lamper og eventuelt lampeskærme til det. Måske endda lys, der kan dæmpes om nødvendigt.

Men tænk også på, hvor oplyst et badeværelse generelt er, for man skal kunne finde rundt, når ens hår er sjasket til med vand, og man ikke har det bedste udsyn.

Man skal være opmærksom på at finde bademåtten, man skal undgå at træde ud på glatte overflader fra brusekabinen til våde badeværelsesfliser. Måske er der også meget em på badeværelset efter en varm badetur, og så skal man kunne se gennem den via gode badeværelseslamper.

Derfor er tippet: Hellere for meget lys end for lidt.

Det er der forskellige forslag til badeværelseslamper, hvordan man bedst opnår det behov.

Muligheden er der for at vælge klassiske væglamper til badeværelset, der enten er fastlåst i sin position eller kan trækkes ud og slås ind igen efter behov. Nogle af disse er dog fastlåste i deres position ofte helt inde ved væggen.

Men forslagene til badeværelseslamper stopper ikke her, da de beskrevne her er de mere klassiske, for man kan sagtens vælge flere andre forskellige former for badeværelseslamper.

Det kunne blandt andet være indbygningsspots, man kan sætte ind i væggen eller i loftet, men der findes selvfølgelig også helt almindelige loftlamper til badeværelset, man kan benytte.

Skulle der være behov for spejle med lys, hvilket kan være praktiske at benytte, hvis man vil se helt små detaljer, så forefindes denne mulighed også.

Sørg for at skabe den belysning på badeværelset med badeværelseslamper, der passer bedst ind i både helheden og detaljerne.