Påskepynt

Påskepynt i den bedste kvalitet

Påskepynt i den bedste kvalitet

Pynt der skaber hygge

Selvom påsken herhjemme står lidt i skyggen af julen, så er det stadigvæk en højtid, hvor du sagtens kan pynte op. Her kan påskekyllinger, påskeæg og påskelam gøre dit hjem virkelig hyggeligt, hvilket kan glæde de familiemedlemmer og venner, du inviterer til årets store påskefrokost. Har du børn i daginstitutionen eller skolen, kan de sikkert hjælpe dig med at pynte op med de æg, de selv har pustet og malet. Men har du ikke den hjemmelavede påskepynt, kan du i stedet pynte op med en masse fine ting, som du finder som Pindhus. For påskepynt er ikke bare med til at skabe hygge i dit hjem, det er også et godt symbol på, at nu er foråret kommet. Vil du glæde andre, kan påskepynt også være den ideelle værtindegave.

Pynt til alle højtider

Der findes meget påskepynt på markedet, og derfor kan det være svært lige at finde de rette kyllinger og æg, der passer til de andre ting i hjemmet. Hos Pindhus kan du  finde et stort udvalg af julepynt, almindelig pynt og påskepynt. Her sælger vi både nisser, mus og kaniner, så du altid kan pynte op derhjemme uanset hvilken højtid, der står for døren. Pindhus er en kvalitetsbutik. Derfor sælger vi mange produkter fra Maileg. Dette danske firma fremstiller en masse dekorativt påskepynt, som vi er stolte af at kunne sælge til vores trofaste kunder. Men vi har også meget andet påskepynt i vores sortiment. Her finder du for eksempel et flot metalæg i sølv, påskekyllinger fra Maileg, og en række håndlavede æg, der er lavet i papmache. Vi sælger også mere praktiske ting som eksempelvis påskeservietter og bloklys, der begge er dekoreret, så de matcher alt det andet påskepynt, du har hængende. Der er altså rig mulighed for at få pyntet godt og stilfuldt op til påske med et besøg hos Pindhus.

Produkter af en høj standard

Pindhus har siden starten i 2005 solgt lækre kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt, så de kan skabe mest mulig glæde i dit hjem. Kun produkter af en høj standard ender på vores hylder, hvilket er årsagen til, at vi forhandler et stort udvalg af påskepynt fra Maileg. Vi elsker selv at pynte op til de danske højtider, og derfor gør vi os altid umage med at sælge de kvalitetsprodukter, der også gør dig i stand til det. Vores produkter sælger vi fra vores butik på Nygade i centrum af Silkeborg og fra vores webshop. Begge steder finder du påskepynt, der skaber glæde og begejstring i dit hjem.