Salesdiversitylab.com

Er du en dygtig sælger – mon du kan lære (endnu) mere!

Er du en dygtig sælger - mon du kan lære (endnu) mere!

Ville du kunne sælge vand i Sahara?

Hvis du er sælger, så skal du naturligvis svare “JA” uden at tøve til spørgsmålet her i overskriften. Men det ville nok også være historiens nemmeste salg at sælge en kold flaske vand til en tørstig person i en ørken.

Du ville nærmest selv kunne bestemme prisen, for efterspørgslen ville være overvældende.

Ville du så også kunne sælge sand i Sahara?

Det er jo nærmest standardbetegnelsen for de dygtigste sælgere, at de kan “sælge sand i Sahara“. Det ville være et marked med et enormt udbud, og en efterspørgsel som sandsynligvis ville ligge på nul.

Det er med andre ord en umulig opgave – eller hvad? Handler det ikke bare om at skabe et nyt behov hos kunden, og få segmentet til at indse helt nye muligheder med netop det sand, som du kan skaffe? 

Under alle omstændigheder er du nok enig i, at salg ikke er nemt og kan sammenligned med kunst, når det bliver gjort rigtig godt.

Kan du selv lære at blive en dygtig sælger?

Siger du om dig selv, at du ikke er sælgertypen?. Så er det måske fordi du tænker på såkaldte “pistolsælgere”, som overskrider alle grænser for at sælge deres produkt. Og hvor du bliver så træt af dem, at du fraråder alle at tale med dem.

Men i virkeligheden er det faktisk muligt at tage salg til et niveau, som du nok aldrig havde drømt om. Et niveau hvor du spiller på et utal af tangenter, teknikker og strategier. Og samtidig et niveau, hvor du også lærer at benytte alle de mange stærke sider, som du måske (endnu) ikke ved at du besidder.

Hvem kan så lære dig at sælge?

Vil du gerne vide, hvem der virkelig kan lære dig kunsten at sælge, og hvordan du opnår langvarige og vedvarende resultater – så gå ind på https://salesdiversitylab.com/.

Nysgerrig – så klik på linket.