Campingkøleskab

Et campingkøleskab minder meget om et almindelige køleskab

Et campingkøleskab minder meget om et almindelige køleskab

Nogle mennesker hiver nogle fordomme frem og mener, at det at tage på campingferie ikke er en ‘rigtig’ ferie, for angiveligt skulle de ferierende mennesker – som den fordomsfulde påpeger – jo bare tage en mindre udgave af deres eget hjem med sig på ferie, så der ikke rigtig er noget anderledes ved den slags ferier.

Det bygger, som sagt, på fordomme, for man glemmer i den påstand, at man kommer rundt til forskellige steder i ind- og udland afhængigt af, hvor man vælger at tage på campingferie henne.

Nogle campister har en foretrukken campingplads, de benytter hver gang, andre udfordrer sig selv ved at benytter forskellige campingpladser herhjemme i Danmark og udlandet både om sommeren, efteråret, og så er der endda dem, der er helårscampister.

Og sådan skal man have lov til at være så forskellige, for mens andre tage på vandreture i bjergene i Norge som en art overlevelsestur, så er der andre der sværger til charter-ferier under varme himmelstrøg, hvor de ikke skal bevæge en finger imens, mens andre vil være kulturelle og besøger fjerne egne af verden for at blive udfordret i deres egen opfattelse af verdens beskaffenhed.

Hvis man ligeledes aldrig har været på campingferie med campingvogn, så kan man slet ikke sætte sig ind i den udfordring, som det er at køre med en campingvogn, parkere den korrekt og sætte forteltet op.

Selvom teknologien med campingvogne har udviklet sig, så er der sjældent tale om en decideret luksus-ferie, for man skal stadig op til fælles-arealer for at tage bad, forurette stor nødtørft og vaske op.

Man kan jo af gode grunde heller ikke tage alle artefakterne med hjemmefra, som der kendetegner ens dagligdags-komfort. 

Lænestolen passer ikke ind i campingvognen, den store fladskærm er der ikke plads til, og man kan ikke tage det store dobbelt-køleskab med.

Men apropos køleskabe, som vi teasede for i overskriften, så kan man dog godt anskaffe sig campingkøleskabe, der lever op til de nødvendigheder, man har brug for under en campingtur.

Givetvis er de campingkøleskabe sjældent lige så store som dem, man har derhjemme, men de kan yde samme temperatur, og så fås de ofte også med et supplerende fryseskab, så man både kan have ting på køl og frøs.

Man skal bare huske at prioritere, da man ikke har samme plads i campingkøleskabet som i køleskabet derhjemme.

Der er dog forskellige, for når man kører rundt med campingvognen, så duer det ikke, at køleskabsdøren til ens campingkøleskab åbner sig, så her er det køleskab ofte udstyret med en ekstra lås, så det ikke springer op.