Kunstartikler og interiør

Gør haven sjov med en vejrsten

Du kan gøre haven lidt sjovere med en herlig vejrsten fra Malericentralen. En vejrsten fortæller som navnet antyder om vejret på sjove måder. Du kan finde dem enten som ophæng eller som stående sten alt efter, hvad der vil pryde din have bedst. Tag et kig i vores skønne udvalg af de finurlige og sjove vejrsten hos Malericentralen allerede i dag.

Den perfekte gave

Står du ikke selv og leder efter en vejrsten, men efter en fantastisk værtinde gave eller en gave til en ven, eller din kammerat som lige er flyttet i hus, så er en vejrsten en fantastisk idé som gave, da den med garanti vil sætte et smil på langt de flestes læber. For eksempel finder du vores stående vejrsten med tekster som ”Varm sten – sol”, ”Kold sten – frost” og ”Våd sten – regn.” Den lille vejrsten er især til folk, der godt kan lide at krydre haven med lidt sjov og løjer.

Et godt samtaleemne

Hvis du placerer din vejrsten strategisk er det næsten garanteret, at det ville starte en samtale. Desuden kan du finde flere forskellige typer vejrsten hos Malericentralen. Vores letvægtssten vejer to kilo og måler 30×30 cm. Vi har også tungere typer, som det er lidt sværere for, for vejret at rykke rundt med. Du kan finde vejrsten på vores hjemmeside i både grå og i rosa.

Spørgsmål og svar

Hvis du er i tvivl om vores produkters egenskaber eller har du spørgsmål til vores services, så tøv endelig ikke med at sende os en email eller give os et ring. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den vejrsten, der vil pryde din have allerbedst.