Kontorrengøring

Grundig rengøring af enhver slags

Grundig rengøring af enhver slags

Få det bedste arbejdsmiljø

Når du møder ind på arbejde, tænker du måske ikke over, at der er blevet gjort rent i løbet af natten. Men kommer du til et beskidt kontor, vil du hurtigt lægge mærke til det. Rengøring er nemlig afgørende for, at du trives og føler dig godt tilpas på din arbejdsplads. Det handler om at have et godt arbejdsmiljø, der hvor du tilbringer størstedelen af din vågne tid. Det er ikke særlig motiverende for noget som helst at møde ind til beskidte computerskærme og overfyldte papirkurve. Derfor tilbyder Rengoringsfirma.dk dig og dine kollegaer den helt rette kontorrengøring. En rengøring der skaber det arbejdsmiljø, som er helt nødvendigt for, at virksomheden kan klare sig bedst muligt på et stærkt konkurrencepræget marked.

Grundig og grøn rengøring

Hos Rengoringsfirma.dk elsker vi at svinge karkluden og køre med støvsugeren. Vi møder ind om morgenen og giver dine kontorer en ordentlig omgang, så der bliver pænt og rent, til du og dine kollegaer møder ind. Vi er meget omhyggelige med at komme ind i alle hjørner og kroge, så intet skidt ligger tilbage, efter vi har været i gang. Vores arbejde er grøn rengøring, da det hele foregår med Svanemærkede rengøringsmidler. Dette skyldes, at det er vigtigt for os at skåne miljøet mest muligt, så de kommende generationer der overtager Rengoringsfirma.dk også har en jordklode, hvorpå der skal udføres kontorrengøring.

Mange år i branchen

I over 24 år har Rengoringsfirma.dk udført kontorrengøring på en lang række danske arbejdspladser. Vi holder til i Ballerup og udfører alle former for grundig professionel rengøring i hele hovedstadsområdet. Rengoringsfirma.dk er de usynlige feer, der kommer om natten og med enkle remedier tryller beskidte kontorer, wc’er og andre områder rene, så det efterfølgende er en fornøjelse at møde ind på arbejde for de ansatte i virksomheden. Vi overholder alle aftaler, og du kan være helt sikker på, at vi altid leverer den aftalte rengøring. For at undgå misforståelser så gør vi et stort arbejde ud af at tilrettelægge rengøringen, så den passer til jeres ønsker og behov. For Rengoringsfirma.dk er fleksibilitet et nøgleord, og vi kan så at sige strikke lige den rengøringspakke sammen, som er nødvendig for at holde jeres kontorer rene og pæne. Ud over kontorrengøring så tilbyder Rengoringsfirma.dk også vinduespolering, trappevask og den helt store tur i form af en hovedrengøring. Kort sagt, der er ikke den rengøringsopgave, du ikke kan overlade til Rengoringsfirma.dk.

Besøg vores hjemmeside Rengoringsfirma.dk. og læs mere om den kontorrengøring, vi kan tilbyde dig og dine kollegaer.