Bolig

Hos Idegaarden.dk kan du finde det stilrene udtryk

Hjemmet er et af de vigtigste steder, vi opholder os. Og det særlige ved hjemmet er, at vi selv bygger det. Vi vælger stilen, stemningen og sammensætningen af elementerne. På Idegaarden.dk kan du finde inspiration og hjælp til netop hjemmet, og til hvordan du vil indrette det.

Idégården Living er et koncept, hvor æstetik og kvalitet sættes højest. Komforten følger med når udseendet og materialerne er i orden. Du kender sikkert nogen, der har indrettet sit hjem med så god sans for deres smag, at man næsten fornemmer at indretning og beboer smelter sammen. Dét er et harmonisk hjem. Det hjem hvor udtrykket passer til beboerne, er netop det sted hvor man føler sig bedst tilpas.

Du har mulighed for på hjemmesiden at orientere dig i både de mange forskellige møbler og produkter, Idegaarden.dk forhandler, samt deres smarte pakkeløsninger, som er udtænkt med helhedsindtrykket i højsædet. Du kan bruge disse pakkeløsninger som inspiration, men der er også mulighed for at implementere dem i dit eget hjem, hvis du finder det helt rigtige match.

Interiør og indretning med øje for detaljen

Produkterne er nøje udvalgt efter et mål om at formidle kvalitet og funktion. Du kan finde både danske og udenlandske mærker i massevis, med den høje æstetiske standard som fællesnævner. Det er det nordiske og stilrene udtryk, der kendetegner Idégården Living. Du finder således brands som Cassøe, Dansani, Gessi, Hübsch og IB Laursen blandt deres produkter.

Idégården Living forhandler udover deres pakkeløsninger både møbler til stuen, køkkenet, soveværelset og badeværelset. Ligeledes kan du finde armaturer, køkkenredskaber, lamper med videre på deres hjemmeside. Desuden kan du finde et enormt udvalg af fliser og gulve, så du kommer ikke til at nøjes – du kan med stor sikkerhed finde lige den løsning, der passer ind i dit drømmehjem.

Du kan undersøge dine muligheder på hjemmesiden, eller besøge deres showroom, hvor du kan få den sanselige oplevelse af at have produkterne helt tæt på. Det er altid en fordel at opleve et produkt, før du investerer i det, og det har du i høj grad mulighed for i det 1300 m2 store showroom.

Står du overfor en renovering eller er du ved at bygge drømmehuset? Lige meget hvad dine ønsker er, kan du få dem opfyldt hos Idégården Living. Deres kompetente medarbejdere og imponerende showroom er besøget værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *