Uddannelse

Tag en elevuddannelse og få en sikker start på karrieren

Er du i tvivl om hvad der skal ske efter gymnasiet? Eller går du allerede på en erhvervsrettet ungdomsuddannelse, men er ikke sikker på hvad det skal føre til? Så er en elevuddannelse måske det rette for dig. En elevuddannelse er en specifikt erhvervsrettet videregående uddannelse, som giver dig et hovedspring ud i erhvervslivet.

Elevuddannelser tager du som oftest hos firmaer eller koncerner, som selv har tilrettelagt uddannelsen og har interesse i at uddanne netop dig. Derfor er uddannelserne udformet så du får maksimalt udbytte af dem med hensyn til både erhvervserfaring og faglighed.

Hos Frode Laursen har du mulighed for at tage en række forskellige elevuddannelser. Har du fuldført 9. eller 10. klasse, kan du søge plads som:

  • Lageroperatørlærling
  • Lastvognsmekanikerlærling
  • Godschaufførlærling

Har du fuldført en EUX, STX, HTX, HF eller HHX, kan du søge plads som:

  • Administrationselev
  • Økonomielev
  • Spedition- og shippingelev

Undersøg øvrige optagelseskrav på uddannelsernes hjemmeside. De forskellige uddannelser dækker over forskellige kompetencer og hovedopgaver, men fælles for dem alle er at du fra dag ét får hænderne ned i stoffet, og den praktiske erfaring er i højsædet.

Uddannelsen til administrations-, økonomi- eller spedition- og shippingelev er 2-årig, og indeholder en blanding af skoleophold og praktik, og giver dig således faglig ballast såvel som øvelse i at anvende din læring.

Som lageroperatør-, lastvognsmekaniker- eller godschaufførlæring får du også faglig ballast, mens forløbene er kortere end elevuddannelsen og har et større fokus på det vigtige håndarbejde, du vælger at lære.

Der er rig mulighed for fastansættelse og videre karriere hos Frode Laursen, som er en af Danmarks store transportkoncerner. Koncernens størrelse betyder at det er en række forskellige afdelinger og arbejdsopgaver, som du kan prøve kræfter med. Så hvis du drømmer om en uddannelse med høj erhvervsrelevans, så overvej en elevuddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *