Erhverv

MJK leverer vandløsninger til det 21. århundrede

I mere end 40 år har MJK leveret innovative, intelligente og bæredygtige vandløsninger til lande verden over, og i dag hører vi til blandt verdens førende producenter af niveaumålere, flowmålere og analyse- og styringsinstrumenter til renseanlæg, vandværker og lignende industrielle etablissementer. MJK blev grundlagt i 1977, og siden da har vi vokset os langt ud over Danmarks grænser. I dag leverer vi vandløsninger i både Europa, Asien og Nordamerika. I 2012 blev MJK opkøbt af Xylem-koncernen, og med dennes imponerende produktudvalg og distributionsnet, som omfatter intet mindre en 150 lande, er vi for alvor blevet markeret på verdenskortet.

Hos MJK finder du udstyr til effektiv vandmåling og -styring

Hos MJK udvikler og producerer vi måle-, overvågnings- og styringsinstrumenter til virksomheder, som arbejder med transport og bearbejdning vand. Vores udvalg byder på intelligente, fleksible og bæredygtige løsninger til effektiv måling og styring af vand, og vi har både udstyr til niveaumåling, flowmåling og analytisk måling samt styring og overvågning. Til styring og overvågning tilbyder vi flere forskellige pumpenheder og RTU-enheder, som kan styre både pumper, filtre, boringer og brønde.

MJK skaber en renere industri

MJK hører hjemme nord for København, hvorfra vi udvikler, producerer og leverer vores vandløsninger til hele verden med ønsket om at skabe en renere industri og bidrage til et bedre miljø. Det gør vi ved at støtte virksomheder i at efterleve de stadigt voksende krav om overvågning og dokumentation. Med MJK’s vandløsninger er du garanteret minimal udledning og alt påkrævet dokumentation. Når du vælger at købe udstyr til vandmåling og -styring hos MJK, er du med til at beskytte verdens knappe vandressourcer, skabe en renere industri og dermed bane vejen for en mere bæredygtig verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *