Bolig

Stort udvalg af moderne badeværelsesvaskehos Lavabo.dk

Hos Lavabo.dk kan du frit vælge mellem mere end 70 forskellige badeværelsesvaske. Vores badeværelsesvaske fås i et væld af farver, størrelser, modeller og former – vi har både runde, firkantede og trekantede modeller, som passer perfekt ind i et hjørne. Hvad angår farver, har vi hele farvepaletten præsenteret. Vi har naturligvis badeværelsesvaske i klassisk hvidt porcelæn, men vi har også porcelænsvaske i forskellige nuancer af rød, sort, grå og blå til dig, der ønsker at pifte dit badeværelse op og gøre det mere livligt. Dertil har vi badeværelsesvaske, som er fremstillet i økologisk massivt trækomposit, som eren unik blanding af træ og bæredygtige polymerer. Disse fås i rød, blå, grøn, rosa og brun. Og så har vi selvfølgelig også badeværelsesvaske i skinnende gråsølv rustfrit stål.

Badeværelsesvaske til alle

På Lavabo.dk finder du badeværelsesvaske i mange forskellige prisklasser, som passer til både større og mindre budgetter. Uanset hvilken slags badeværelsesvask, du er på udkig efter, kan du med garanti finde en på Lavabo.dk, der passer til dine behov. Ligegyldigt hvordan du foretrækker at montere din nye badeværelseshåndvask, så har vi løsningen. Vores sortiment byder både på væghængte badeværelsesvaske samt badeværelsesvaske, der placeres oven på eller nedfældes i bordpladen. Vælger du en vask, der er vægophængt, skaber du luft, og det er en stor fordel på kompakte badeværelser. Vælger du derimod en vask til placering oven på eller nedfældning i bordpladen, så giver du rum til skabe underneden.

Lavabo.dk er din ekspert i badeværelsesinteriør

Hos Lavabo.dk har vi alt til det stilrene badeværelse. Har du spørgsmål til vores sortiment af badeværelseshåndvaske og andet badeværelsesinteriør, så tøv ikke med at kontakte os. Vores engagerede og kompetente medarbejdere sidder klar på mail info@lavabo.dk og telefon +45 75 55 88 66.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *