Branddetektering

På sporet af branden med branddetektering

På sporet af branden med branddetektering

Var du klar over, at almindelig gas i sig selv faktisk ikke lugter? Det er os mennesker selv, der har indført en dufteanordning i gassen, så vi selv kan regne ud, om der er tale om et gasudslip, så vi hurtigt og nemt kan slippe væk fra en mulig brand- og eksplosionsfare.

Det er, hvad man kan kalde menneskelig branddetektering, men det er desværre ikke alle former for chancer for en brandopståen, som vi selv kan opspore med næsen. Gid det var så vel.

Og især hvis man arbejder eller ejer et firma, hvor der kan være en mulighed for, at en brand kan opstå – det kan være, man arbejder med tunge svejsemaskiner, åben ild i smedjer, eller slet og ret har et stort lager af brænde, fordi ens virksomhed begår sig i træ-industrien, hvor medarbejderne benytter maskineri, hvor der kan opstå gnister eller friktion, der kan antænde en brand.

Der skal nemlig ikke meget til, før en brand kan opstå, og selv den mindste flamme kan medføre et inferno af en brand, der kan brænde firmaet ned til grunden. Og det vil man gerne undgå.

Derfor hiver vi Nextech.dk ind på scenen her for at fortælle, at dette er et firma, der har stor forstand, viden og udstyret til at lave sikkerhedsforanstaltninger i dit firma, som er skræddersyet dertil, som kan sørge for effektiv branddetektering via blandt andet sporing af kritiske temperaturstigninger, udslip af gas og røg og lignende.

Selvom man ikke tror, at den slags brænde kan opstå i ens eget firma, så er det altid med at være på den sikre side, for selvom man undgår uheld 100 gange eller mere, så skal der kun en enkelt uheldsvanger episode til, før man står tilbage med aske.

Hjælp dig selv og dit firma ved at benytte Nextech.dk og deres store erfaring på området til at sikre dit firma.