Grønne Miljøer

Gør din arbejdsplads til et grønt miljø

Et sundt indemiljø kan skabe mirakler på din arbejdsplads, i din forretning og på din private matrikel. Når rummet fyldes med planter, følger der mange langsigtede fordele for medarbejdere og ejere, og det giver et friskt pust ift. indretning.

Dog kan det vise sig at være en større opgave at huske på, at planter kræver vedligeholdelse og indimellem skal der nye til. Hos decoplant.dk modtager du en planteserviceaftale, hvis service tilbydes af erfarede og uddannede gartnere. 

Planteserviceaftalen sørger for at passe dine planter og skabe æstetiske løsninger. De vil sørge for at jeres indendørsbeplantning bliver sat op, vedligeholdt og garanterer øget produktivitet blandt dine medarbejdere.

Decoplant.dk stiller med en evighedsgaranti, der lader jeres plantemiljø blive overladt til dem. Således kan I fokusere på det, som I gør bedst og nyde alle fordelene.

Nyd de langsigtede fordele uden ansvar for pasning

Decoplant.dk indgår selv i partnerskaber med kollegaer over landet, så de kan spare på det brændstof, der skulle have været brugt.

Planter har en fantastisk positiv påvirkning på såvel det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. De grønne løsninger kommer i skræddersyet formet til jeres indemiljø. I kan selv finde ud af, om i ønsker en hel plantevæg, eller blot nogle planter på gulvet eller lignende.

Hvis I har brug for inspiration og rådgivning kan i tage en uforpligtende snak med decoplant.dk, så I sammen kan sparre om idéer og udfordringer.

Hvis I også ønsker at nedsætte sygedage, skabe mere frisk luft og øge det æstetiske udtryk i din virksomhed, så undersøg muligheden for at bringe planteservicen fra decoplant.dk ind hos jer allerede i dag.

I vil modtage alle fordele og ingen af problematikkerne. Gør noget for din virksomhed i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *