Lykønskningskort

Gør lidt ekstra: Send et personligt kort

E-mails, Facebook-opslag, besked på Messenger eller en sms – der er nok af muligheder for hurtigt at få sendt en besked afsted. Men det personlige præg ryger med farten. Det personlige og håndskrevne lykønskningskort giver en helt anden og mere personlig stemning. Det hele står lidt skævt, og håndskriften er måske ikke lige så flot som oldemors. Men det er personligt, og du kan sætte dit helt eget præg på det i forhold til en digital besked.   

De skæve, de sjove og de søde

Håndskriften er en ting, men der er også designet på kortet. På kortkort.dk finder du et væld af både sjove og søde personlige kort, så du kan finde netop det, der passer din stil. Måske er det et kort til verdens bedste far med en hotdog med flag i på forsiden, som gør det ekstra personligt. Eller et kort med en aperol spritz på forsiden til din bedste veninde, da det er jeres yndlingssommerdrink. Eller et tillykke med huen-kort til studenten eller studinen med en fint pyntet vogn på forsiden. Mulighederne er mange med både sjove, skæve og søde kort, som kun mangler den håndskrevne tekst fra dig.

Unikke designs

På kortkort.dk finder du kun lykønskningskort, som er designet af deres egne designere. På den måde er du sikret et unikt kort, som du ikke finder andre steder. Stilen er bred med dyr, frugter, drinks, kager med flere, som hver udtrykker noget forskelligt. Derudover er alle kort trykt hos et svanemærket trykkeri, som bidrager til et renere miljø og sendes i fsc-certificerede kuverter. Så kan du have en god og grøn samvittighed, når du handler på kortkort.dk. Se alle de sjove og søde designs på hjemmesiden, hvor du også finder mere information om designs og bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *