Fritid & Hobby

Møbler med skumpuder og -madrasser på Skumhuset.dk

 

En dejlig ny sofa. En udendørs bænk at slænge sig på i haven. En god madras, som børnene kan lege på. Intet af dette ville helt være det samme uden puder og hynder. Vi kender alle sammen det med at trække nitten og få havestolen uden hynde. Dette kan du forebygge ved at købe lækre skumpuder fra Skumhuset.dk.

Med stor erfaring i produktion af madrasser, hynder og puder af skum, kan de fremstille stort set alt. Både udendørs og indendørs løsninger. Løsningerne kan specialfremstilles i lige de mål og det tekstil, du drømmer om. Du behøver ikke længere lede med lys og lygte efter den perfekte farve, størrelse eller stil – skumhuset.dk har det helt sikkert.

Velour, uld, fløjl, bomuld? Vandafvisende, hurtigttørrende? Du bestemmer, præcis hvordan det endelige produkt kommer til at se ud. Skumhuset.dk leverer både hynder og puder i standard- og i specialstørrelse. Udvalget af tekstiler er stort nok til at enhver kan finde noget passende. Dermed kan du finde netop den farve og det udtryk, der passer ind i dit hjem.

Dansk produceret og økologisk certificeret

Med produkter fra Skumhuset.dk er du sikret et ordentligt produkt, der vil holde i mange år. Det er desuden økologisk certificeret, så du ikke skal bekymre dig om uvelkomne stoffer. Du finder også et stort udvalg af produkter til børneværelset. Madrasser og puder til gulvet, så de små kan tumle ubekymret omkring.

Topmadrasser til voksensenge, tremmesengsmadrasser og sengerender. Du kan finde den helt rigtige madras, der sikrer dig og dine nærmeste en god og tryg søvn. Også her har du mulighed for at få madrasserne efter specialmål, hvis du ikke kan finde én der passer i standardsortimentet.

Du kan orientere dig om priser og kvaliteter på hjemmesiden. Her kan du også se standardsortimentet, og finde ud af om dine størrelser forhandles. Det er let at sende en forespørgsel via hjemmesiden, hvis du har brug for specialmål. De forskellige tekstiler og kvaliteter er også listet, så du hurtigt kan få et overblik over dine muligheder.

Har du lyst til at lave noget selv, for eksempel sy en sækkestol, kan du også finde materialerne på skumhuset.dk. Blandt andet skumkugler, pladevat til møbler og lignende. Du kan lade kreativiteten få frit løb og fremstille lige det bløde møbel, du drømmer om.

Tøv ikke med at forsøde tilværelsen med bløde hynder og madrasser af skum. Alle fortjener at sidde behageligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *