Sundhed

Økologi – det naturlige valg

Det behøver ikke at være svært at holde den sunde linje i hverdagen, en nem måde, hvormed I kan biddrage til det sunde valg på arbejdspladsen, er ved at få en økologisk frugtordning. På denne måde bliver sundhed en naturlig del af hverdagen – og så er det jo lækkert med frisk frugt.

Den økologiske frugtordning består af 100% dansk økologi i de sæsoner, der tillader det – når det ikke er muligt at fylde kasserne udelukkende dansk økologi, så er det altid stadig kun økologiske frugter, I får.

Stærke fordele

Udover at det er sundt, lækkert og nemt med en økologisk frugtordning i virksomheden, så er der 4 stærke fordele, der er værd at tage med i jeres overvejelser, når I vælger en frugtordning:

  1. Frisk og varieret: Det bedste ved en frugtordning er, at I får frisk og lækker sæsonaktuel frugt leveret lige til døren.
  2. Fleksibilitet og service: Frugtkasserne eller –kurvene bliver altid leveret lige til kontoret, så I nemt kan få lidt mere sundhed ind i en travl arbejdsdag.
  3. Energi og motivation: Med en økologisk frugtordning bliver sundhed en naturlig del af arbejdsdagen, den indbyder nemlig til det sunde valg, der giver medarbejderne naturlig energi.
  4. Sund økonomi: Frisk frugt hver dag er med til at skabe et sundt miljø, og så er det ikke dyrt. Faktisk koster et helt år med en frugtordning ofte mindre end at en medarbejder har en sygedag.

Økologi lige til døren

Den økologisk frugtordning leveres enten i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser, som er gode for både miljøet og dig eller i flotte kurve, der pynter fint i receptionen, på kontoret eller i mødelokalet. Jeres frugt bliver leveret direkte til kontoret af jeres helt egen chauffør, som også sørger for at de brugte kurve og kasser kommer tilbage og kan blive genbrugt. Bestil nemt jeres frugtordning direkte på hjemmesiden, eller kontakt dem med spørgsmål gennem deres kontaktformular nederest på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *