Erhverv

Send skraldet til tælling med et udendørs affaldsstativ

Der er ikke noget værre end affald, der bare ligger og flyder på din grund. Det sender hurtigt et snusket signal til omverden. Hvis du står for indkøb hos en virksomhed, en institution, en boligforening eller måske en kommune, så bør du bestemt overveje at kaste blikket mod udendørs skraldespand. Så er der altid styr på, hvor gæster, forbipasserende, elever og borgere skal smide deres skrald.

Men det er ikke just fordi, at skraldespande er det flotteste og mest æstetiske i hele verden. Du kan nemt få din skraldespand til at blende ind med det omkringværende miljø, hvis du vælger at skjule den bag et udendørs affaldsstativ.

Stativer til ethvert formål

Du kan finde udendørs affaldsstativer til alle slags miljø og omgivelser. Både de klassiske i træ, man ofte finder i naturområder, eller dem med et mere råt look i metal. Generelt findes de i mange forskellige former, farver og størrelser, så du kan med garanti finde et, der passer helt perfekt ind. De smarte ved affaldsstativer er, at de fleste fungere på en meget innovativ og funktionel måde. Når skraldespanden er fyldt, skal man blote tage pose op og skifte den ud med en ny og frisk.

Find udendørs affaldsstativer hos Rauh.dk

Georg Rauh Miljø ApS er en sjællandsk virksomhed med hovedsæde i Albertslund. De har i over 25 år serviceret danske kunder med brandsikre affaldsbeholdere og affaldsstativer. Udover elementer til affaldshåndtering kan du også finde et bredt udvalg af transportvogne- og kasser, alt til rengøring, kontorudstyr og meget mere. Men du behøver slet ikke tage en tur til det sjællandske for at se deres velvalgte sortiment. Du kan finde det hele på deres hjemmeside rauh.dk Og hvis du skulle have nogle spørgsmål eller behov for vejledning, kan de heldigvis meget nemt kontaktes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *