smerteklinik

Professionel smerteklinik i Århus

Smertefribevægelse er din private og professionelle smerteklinik i Århus. Ønsker du et skræddersyet forløb som tager højde for at du er et helt menneske med både socialt liv og et vigtigt psykisk helbred oveni at du har smerter, og ønsker du at arbejde med kompetente behandlere, som er specialiserede indenfor netop dit problemområde, så er Smertefribevægelse i Århus klinikken for dig.

Dygtige medarbejdere med masser af erfaring

Hos Smertefribevægelse finder du et hold af utroligt kompetente og dygtige medarbejdere, som er specialiserede indenfor forskellige problemområder såsom ryggen, knæ eller skuldre. De er uddannede som enten fysioterapeuter, jordemoder eller har uddannelser indenfor idrætsvidenskab. Du er derfor sikker på at modtage dygtig og kompetent hjælp fra veluddannede mennesker, når du vælger at indgå et samarbejde med os.

Du er ikke gået i stykker

På vores smerteklinik i Århus har vi den indstilling, at du ikke er en maskine. Du er ikke en maskine, hvor en enkelt del skal fikses. Du er et helt menneske, som har fået en skade, og den skade skal behandles hvor dit liv stadig fungerer udenfor den del af dit liv, der handler om skaden. Flere studier viser at psyken har en utrolig stor indflydelse på, hvor hurtigt vi heler. Derfor kigger vi ikke kun på smertebehandling, men også din psykiske og sociale trivsel. På den måde får vi dig bedre og hurtigere på vej mod et smertefrit liv.

Få en uforpligtende snak

Du kan altid booke et uforpligtende og gratis møde med os og finde ud af om et forløb med os er noget for dig. Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail for at høre mere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.